Senorita paprikás fűszersó kollagén

Nincs raktáron

Válaszd az egyedülálló, forradalmian új Senorita pirospaprika ízesítésű fűszersót és varázsold Duciforradalom receptjeidet kollagénben gazdaggá.

______________________________________________________________

Alapléhez, csípős ételekhez, főzelékekhez, grillezéshez, levesekhez, lecsóhoz, mártásokhoz, pácokhoz, pörköltekhez, ragukhoz, rakott ételekhez, sültekhez, tepsis finomságokhoz gazdag, paprikás és fűszeres ízt kölcsönöz.  

  • Prémium fűszersó
  • 17 fajta zöldség,- és gyümölcskivonattal, zöldségekkel, fűszerekkel
  • Fűszerpaprikával
  • Himalája sóval
  • Hidrolizált marha kollagénnel

Mi a Duciforradalomban a funkcionális táplálkozásban hiszünk, azaz mindent megteszünk annak érdekében, hogy a szervezetünkben fellángoló gyulladásokat csökkenteni tudjuk. Ezért fejlesztettük ki a kollagén termékcsaládot, amely a túlsúly okozta megtöbbszörözött gyulladások mellett nem terheli az emésztőrendszert és az inzulinháztartást.

Az anyagcsere-zavarok esetén legfontosabb feladatunk a tehéntej (tejsavó) és a glutén száműzése, amelyek leginkább felelősek a gyulladások fokozásáért.

A Duciforradalom Kollagén termékcsalád teljes tejmentes, gluténmentes, hozzáadott cukortól mentes, cukormentes, szójamentes, aszpártam mentes, pálmaolaj mentes, koffeinmentes, tartósítószermentes, zsírszegény.

Kiszerelés: 300 g

10 990 Ft 12 990 Ft

MIT ÉRDEMES TUDNI A KOLLAGÉNRŐL?

A kollagén bevétele segít a test minden szövetének megerősítésében és ragyogó bőr, erős körmök, egészséges fogak és dús haj formájában fogja a szervezetünk meghálálni. A kollagén nem csak a fogyásban támogathat, de segíthet a súlycsökkentés során kialakult néhány mellékhatás kezelésében, beleértve a test erősségének és a bőr épségének megőrzését néhány kiló elvesztése után.

A kollagén a szervezetben a leggyakrabban előforduló fehérje, és számos szövethez, köztük a bőrhöz, az izmokhoz, a csontokhoz, az inakhoz, az agyhoz és a szívhez ad formát, erőt és épséget. A kollagén (collagen) a "kólla" görög szóból származik, ami "ragasztót" és a francia- gène-t jelent, ami "valamit termel". Más szóval, a kollagén "ragasztó-termelő" fehérje. Szükséges a szervezetben minden szövetet formálásához és gyógyításához. Ez az oka annak, hogy a leggyakoribb fehérjénk - a szervezetben lévő teljes fehérje 30% - a kollagén.

A húszas évek közepétől a bőr 5 évente kb. 5% kollagént veszít. Ezt a folyamatot felerősíti a stressz, a kialvatlanság, rendszeres cukorfogyasztás, az egészségtelen táplálkozás, a dohányzás és még számos élettani folyamat.


MIÉRT HASZNOS KOLLAGÉN KIEGÉSZÍTŐT HASZNÁLNI?

A mai rohanó világunkban a tápanyagszintet kimeríthetjük azáltal, hogy stresszes életet élünk és folyamatos fizikai terhelésnek tesszük ki magunkat. Ráadásul a gyors gazdálkodási módszerek tápanyag-kimerülést okoznak a talajban, ami kevésbé tápláló élelmiszereket, így magasabb tápanyaghiányt eredményez. Itt válnak kulcsfontosságúvá a kiegészítők. A kollagén-kiegészítők könnyen hozzáférhető kollagénláncokat biztosítanak, amelyet a szervezet az összes szükséges szövetben felhasználhat. Hatékonyabb a szervezet számára, mint az, amikor a szervezetnek a nulláról kell megalkotnia kollagén rostjait étkezési aminosavakkal. Ezt úgy kell elképzelni, hogy míg a táplálékkal bevitt nyersanyagokat arra használja a szervezet, hogy ragasztót (kollagént) készítsen, a kollagén kiegészítők segítenek abban, hogy rövid időn belül támogathassák az egészséges bőrt, a szerveket és a szöveteket.


PAPRIKÁS KOLLAGÉN FŰSZERSÓ ÖSSZETEVŐK

Hidrolizált marhakollagén, szárított zöldségkeverék (sárgarépa, paszternák, burgonya, póréhagyma, vöröshagyma, petrezselyem) gríz 1%, étkezési Himalája só, hagymapor, szárított fokhagyma por (szulfitokat tartalmaz), őrölt fűszerpaprika, Shiitake (Marasmiaceae Lentinus edodes (Berle.) Sing.), gombapor, szőlőmag őrlemény, paradicsompor, őrölt kurkuma, brokkoli por, aromák, fűszerkeverék (fahéj, szerecsendió, koriander, gyömbér, édeskömény, szegfűszeg, szegfűbors, ánizs, csillagánizs, feketebors, kardamom), feketebors (Piper Nigrum)hagymapor, gyümölcskivonat, cayenne (Capsicum Annum) gyümölcskivonat


ALLERGÉN INFORMÁCIÓK

Glutént, rákféléket, halat, szóját, tejet, dióféléket, zellert, szulfitot és puhatestűeket feldolgozó üzemben készült.


FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

A tasak tartalmát ízlés szerint adagolja ételek ízesítéséhez. (Húsokhoz, levesekhez, mártásokhoz). Ajánlott adag: 6 - 12 g


TÁPANYAGTARTALOM

MIGfMA0GCSqGSIb3DQEBAQUAA4GNADCBiQKBgQCt/BfEmSIPgG+Qc89nprvKUy3tgyT179EWehHJ1OlpPKCep+8jxQR+AKcBKTmsHiz97id/Of7uH1nTHv6pUqPCb7RHBpF6O+NvKU9Ryd+kwappmJjg90ESewKuJqd6r1lDklWdDjf58NyMPutnH02fIY1/NQpkPM+Z0rmJLMqVrwIDAQAB