Senorita mogyorós latte ízű kollagén italpor

Nincs raktáron BLACK SZEZON

Válaszd a Senorita Mogyorós latte ízű hidrolizált kollagén italport és élvezd a koffeinmentes csodát C-vitaminnal, élelmi rosttal.

______________________________________________________________

Valódi kávé élményt nyújt a koffeinmentes, istenien finom mogyorós ízű kollagén italpor. Tejmentes és koffeinben szegény étrendbe illeszthető. Egészségtudatos kávézók napirendjének mindennapos része lehet.

Kiszerelés: 300 g

9 990 Ft 11 990 Ft

Részletek


  • 10.000 mg hidrolizált marhakollagénnel
  • C-vitaminnal
  • Koffeinmentes
  • Élelmi rosttal

A hozzáadott C-vitamin támogatja a kollagén termelést. A D-vitamin támogatja a hormonális egyensúlyt. Pótlása fontos, mert túlsúly esetén szintje alacsonyabb, hiszen a D-vitamin a zsírban tárolódik. A króm az inzulinnal együtt közreműködik a szénhidrát-anyagcserében, és segít a fehérjéket eljuttatni oda, hol szükség van rájuk. Elősegíti a fogyást, valamint megakadályozza, illetve csökkenti a magas vérnyomást.

Mi a Duciforradalomban a funkcionális táplálkozásban hiszünk, azaz mindent megteszünk annak érdekében, hogy a szervezetünkben fellángoló gyulladásokat csökkenteni tudjuk. Ezért fejlesztettük ki a kollagén termékcsaládot, amely a túlsúly okozta megtöbbszörözött gyulladások mellett nem terheli az emésztőrendszert és az inzulinháztartást.

Az anyagcsere-zavarok esetén legfontosabb feladatunk a tehéntej (tejsavó) és a glutén száműzése, amelyek leginkább felelősek a gyulladások fokozásáért.

A Duciforradalom Kollagén termékcsalád teljes tejmentes, gluténmentes, hozzáadott cukortól mentes, cukormentes, szójamentes, aszpártam mentes, pálmaolaj mentes, koffeinmentes, tartósítószermentes, zsírszegény.


Mit érdemes tudni a kollagénről?

A kollagén bevétele segít a test minden szövetének megerősítésében és ragyogó bőr, erős körmök, egészséges fogak és dús haj formájában fogja a szervezetünk meghálálni. A kollagén nem csak a fogyásban támogathat, de segíthet a súlycsökkentés során kialakult néhány mellékhatás kezelésében, beleértve a test erősségének és a bőr épségének megőrzését néhány kiló elvesztése után.

A kollagén a szervezetben a leggyakrabban előforduló fehérje, és számos szövethez, köztük a bőrhöz, az izmokhoz, a csontokhoz, az inakhoz, az agyhoz és a szívhez ad formát, erőt és épséget. A kollagén (collagen) a "kólla" görög szóból származik, ami "ragasztót" és a francia- gène-t jelent, ami "valamit termel". Más szóval, a kollagén "ragasztó-termelő" fehérje. Szükséges a szervezetben minden szövetet formálásához és gyógyításához. Ez az oka annak, hogy a leggyakoribb fehérjénk - a szervezetben lévő teljes fehérje 30% - a kollagén.

A húszas évek közepétől a bőr 5 évente kb. 5% kollagént veszít. Ezt a folyamatot felerősíti a stressz, a kialvatlanság, rendszeres cukorfogyasztás, az egészségtelen táplálkozás, a dohányzás és még számos élettani folyamat.


Miért hasznos kollagénkiegészítőket használni?

A mai rohanó világunkban a tápanyagszintet kimeríthetjük azáltal, hogy stresszes életet élünk és folyamatos fizikai terhelésnek tesszük ki magunkat. Ráadásul a gyors gazdálkodási módszerek tápanyag-kimerülést okoznak a talajban, ami kevésbé tápláló élelmiszereket, így magasabb tápanyaghiányt eredményez. Itt válnak kulcsfontosságúvá a kiegészítők. A kollagén-kiegészítők könnyen hozzáférhető kollagénláncokat biztosítanak, amelyet a szervezet az összes szükséges szövetben felhasználhat. Hatékonyabb a szervezet számára, mint az, amikor a szervezetnek a nulláról kell megalkotnia kollagén rostjait étkezési aminosavakkal. Ezt úgy kell elképzelni, hogy míg a táplálékkal bevitt nyersanyagokat arra használja a szervezet, hogy ragasztót (kollagént) készítsen, a kollagén kiegészítők segítenek abban, hogy rövid időn belül támogathassák az egészséges bőrt, a szerveket és a szöveteket.


Mogyorós latte kollagén italpor összetevők

Hidrolizált marhakollagén, élelmi rost (inulin), koffeinmentes instant kávé (11,5%), aromák, étkezési (himalája) só, édesítőszer (szukralóz), vitaminok [C-vitamin].


Allergén információk

Glutént, rákféléket, halat, szóját, tejet, dióféléket, zellert, szulfitot és puhatestűeket feldolgozó üzemben készült.


Felhasználási javaslat

Adjon 12 g italporhoz 200 ml vizet vagy növényi tejet, majd jól keverje el. Kóstolásaink alapján úgy tapasztaltuk, hogy a zabtejjel történő hígítás adja ki igazán az ital ízét.


Tápérték adatok

MIGfMA0GCSqGSIb3DQEBAQUAA4GNADCBiQKBgQCt/BfEmSIPgG+Qc89nprvKUy3tgyT179EWehHJ1OlpPKCep+8jxQR+AKcBKTmsHiz97id/Of7uH1nTHv6pUqPCb7RHBpF6O+NvKU9Ryd+kwappmJjg90ESewKuJqd6r1lDklWdDjf58NyMPutnH02fIY1/NQpkPM+Z0rmJLMqVrwIDAQAB